Jachtclub Scheveningen start dit jaar een Business Netwerk Club

Streaming & Broadcast TV van Jachtclub Scheveningen

Binnenkort start JCS TV een speciaal Business TV Kanaal

Jachtclub Scheveningen start Business Netwerk club

nieuwsbrief

Jachtclub Scheveningen start dit jaar een Business Netwerk Club met als thuishaven het supermoderne drijvende clubhuis. We zetten sterk in op relatiemarketing en zakendoen. De dynamiek van de haven en de Noordzee met al haar ontwikkelingen, visserij, offshore, innovaties, projectontwikkeling, toerisme en duurzaamheid maken een lidmaatschap heel aantrekkelijk. En vergeet niet de interessante lezingen van winnaars en de grote evenementen, waar u met u relaties deelgenoot van kan zijn. Schrijf je daarom nu alvast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leden van de businessclub kunnen het clubhuis gebruiken voor lezingen, presensantatie, vergaderingen en training

Professionele relatiemarketing en communicatie
Een professioneel relatie netwerkplatform help om onderling zaken te doen. Een belangrijk onderdeel van het platform is het hypermoderne Broadcast & Livestream TV kanaal dat14/7 uitzendten nu al meer dan 7500 uniek kijkers heeft en mogelijkheden biedt voor live webinars, online trainingen en commercials en Business TV programma's

schermafbeelding-2023-05-02-om-11-26-41

 

 

Voorbeeld Sponsor Relatie programma NSR


 

Jachtclub Scheveningen bedankt alle sponsors!

Alle sponsoren, oude, bestaande en toekomstige, worden op WOENSDAG 7 JUNI 2023 uitgenodigd voor een ouderwets gezellige Scheveningse visbakavond in het mooie nieuwe clubhuis.

Het jubileumjaar is voor Jachtclub Scheveningen een moment om nog eens terug te kijken. In de afgelopen vijftig jaar is veel tot stand gekomen aan evenementen en activiteiten dankzij de support van talrijke sponsors die de club een warm hart toedragen. Soms in fantastische prijzen in natura, advertenties in het clubblad Het Spuigat, zeilevenementen sponsoring of het ter beschikking stellen van faciliteiten. Zonder de steun van deze sponsors was Jachtclub Scheveningen niet uitgegroeid tot een bloeiende en bruisende club met ruim 700 leden die het nu is. En het aantal groeit, zeker nu JCS zich met het programma “Proef de Zee” en de Jeugd Zeezeilschool de ZOP, zich meer gaat richten op verjonging.

Maar de jachtclub kijkt ook vooruit en met nieuw elan. Het jubileumjaar staat ook in het teken van traktatie en relatie, investeren in de toekomst en het bouwen aan partnerschappen.

Vernieuwend is ook de nieuwe en professionele communicatie, waarbij de start van JCS Streaming & Broadcast TV een speerpunt vormt. Modern, snel en met interessante content van en door de leden en de zeilwereld. Met een groter dynamisch bereik en nieuwe mogelijkheden om doelgroepen te bereiken. En natuurlijk het glossy clubblad Het Spuigat, dat dit keer in een extra grote oplage verspreid wordt en aangeboden aan burgemeester Jan Van Zanen tijdens de JCS Jubileummarkt, waar hij het startschot zal geven voor “Proef de Zee”.

Daarom worden alle sponsoren en bedrijfsrelaties op woensdag 7 juni 2023 uitgenodigd voor een onvervalste visbak avond. Een avond van (hernieuwde) kennismaking en samenwerking. Oude, bestaande en toekomstige sponsoren kunnen zich voor deze traktatie aanmelden via de vernieuwde sponsorpagina op de website:

www.jachtclubscheveningen.com/sponsors

Meer informatie:

Anton van Schendel Bestuurslid Marketing & Communicatie eitacinummoc.[antispam].@jachtclubscheveningen.com

Club Dashboard

 

tile-meteo schermafbeelding-2022-12-04-om-09-56-51 schermafbeelding-2022-12-04-om-09-57-16 schermafbeelding-2022-12-04-om-09-59-23
tile-vraag-aanbod schermafbeelding-2022-12-11-om-06-55-34 tile-clubboot-2 tile-opstappen
tile-wedstrijd tile-toerzeilen schermafbeelding-2022-12-13-om-11-58-48 tile-motorboot
tile-roeien tile-vissen tile-duiken tile-sponsors

Sponsors Jachtclub Scheveningen

Jachtclub Scheveningen is aangesloten bij: