AANVRAGEN LIGPLAATS

Ligplaats Jachtclub Scheveningen

Er is momenteel een wachtlijst voor ligplaatsen in de jachthaven. Deze wachtlijst is voor leden zichtbaar in de Jachtclubapp of op de website van de Jachtclub nadat u bent ingelogd, onder het tabblad "besloten bestanden". Niet leden kunnen informatie over de stand van de wachtlijst verkrijgen bij het secretariaat.

Om voor een ligplaats in aanmerking te komen moet men lid worden (of zijn) van de JCS, waarna men op de wachtlijst kan worden geplaatst. Een ligplaats kan alleen door een particulier worden ingenomen. De Jachtclub biedt geen ligplaatsen aan jachten met een commerciële bestemming. De Jachtclub beschikt niet over ligplaatsen voor catamarans. De waarborgsom voor de wachtlijst is € 30,00 per strekkende meter boxlengte, welk bedrag bij toewijzing van een box wordt verrekend met het eerste liggeld.

TIJDELIJKE LIGPLAATS 

De Jachtclub kent geen zwerfligplaatsen. Als u geen vaste ligplaats heeft bij de Jachtclub kunt u bijna altijd overwinteren bij ons. Ook hier geldt dat er niet altijd boxen beschikbaar zijn maar meestal wel een plek aan een steiger langszij. De Jachtclub kent een wintertarief voor de periode oktober tot april. In overleg met de havenmeester is het meestal mogelijk om in september al te komen en in sommige gevallen het verblijf tot en met mei te verlengen. In verband met de grote aantallen passanten in de periode juni tot september zijn er bij de Jachtclub geen verblijfsmogelijkheden voor lange duur. Indien u interesse heeft in een tijdelijke ligplaats neem dan contact op met onze havenmeester. retseemnevah.[antispam].@jachtclubscheveningen.com of 070-3520017

 

 


Sponsors Jachtclub Scheveningen

Jachtclub Scheveningen is aangesloten bij: