Welkom bij de Zoute Optimist

Droom jij er ook van om op zee te zeilen in een Optimist of Laser Pico? Rustig op het platte water in de kom of uitdagend door de zoute golven, alles kan bij De Zoute Optimist!

Jeugdzeilschool De Zoute Optimist, kortweg ZOP, is gestart in het voorjaar van 2007, dankzij een hoop vrijwilligers van Jachtclub Scheveningen. Over de afgelopen 10 jaar is de ZOP gegroeid tot een jeugdzeilschool met 18 Optimisten en 6 Laser Pico’s. Zo’n 160 cursisten krijgen per jaar les door een ervaren team trainers die ervoor zorgt dat ieder kind met veel plezier alle technieken van het zeilen leert. En de ZOP blijft groeien en ontwikkelen.

De Zoute Optimist biedt cursussen aan voor zowel beginners als vergevorderden en wij helpen je bij mogelijke vervolgstappen binnen het zeilen. Iedereen is welkom bij de ZOP dus kom gerust langs om ons te ontmoeten.

Als je wilt weten welke cursussen wij op dit moment aanbieden, kijk dan bij inschrijven! Daar staan alle actuele cursussen vermeld.

Verder willen we je ook wijzen op de mogelijkheid om je in te schrijven voor de kaagweek via https://www.kwvdekaag.nl/jeugdweek. Sinds enige tijd is er een samenwerking met De Kaag, waardoor je ook daar vele zeilers van De Zoute Optimist tegenkomt!

 

 

 

 

Bekijk ons aanbod!

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Sponsoren van de Zoute Optimist