Welkom bij de Zoute Optimist

Droom jij er ook van om te leren te zeilen in een Optimist of Laser Pico? Of misschien wel in een RS Feva of Yngling of een andere boot? Rustig op het platte water van de Kaag of in de kom of uitdagend door de zoute golven, alles kan bij De Zoute Optimist!

Jeugdzeilschool De Zoute Optimist, kortweg ZOP, is gestart in het voorjaar van 2007, dankzij een hoop vrijwilligers van Jachtclub Scheveningen. Over de afgelopen jaren is de ZOP gegroeid tot een serieuze jeugdzeilschool met ook mogelijkheden voor wedstrijdtrainingen in de Optimist of Laser. Zo’n 160 cursisten krijgen per jaar les door een ervaren team trainers die ervoor zorgt dat ieder kind met veel plezier alle technieken van het zeilen leert. En de ZOP blijft groeien en ontwikkelen.

De Zoute Optimist biedt cursussen aan voor zowel beginners als vergevorderden en wij helpen je bij mogelijke vervolgstappen binnen het zeilen. Iedereen is welkom bij de ZOP dus kom gerust langs om ons te ontmoeten.

Als je wilt weten welke cursussen wij op dit moment aanbieden, zie de website van Team West hieroinder. dan verwijzen wij naar de volgende site waarop ons actuele aanbod staat vermeld. Ons aanbod is in samenwerking met KWV de Kaag.

Wij werken samen onder de naam TEAM WEST.

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Sponsoren van de Zoute Optimist