winter-series-22-23 2

Welkom bij de IJspegelTrophy, het wedstrijddeel van de IJspegel Academy

Op 16 oktober start de IJspegel serie 2022/23. Beproefd recept met 12 race dagen op stromend water voor de mooie kust van Scheveningen.

  1. Inschrijven is gratis voor leden. Niet leden betalen €150,00.
  2. De regeling voor het liggeld van schepen die geen vaste ligplaats hebben is ongewijzigd. Je kunt op basis van je inschrijving bij de IJspegels voor €250 in Scheveningen liggen in de passantenkom of voor €350 in een box indien die beschikbaar is. Voorwaarde is wel dat je minstens de helft van de verzeilde races deelneemt

Voor de liefhebbers hebben we naast de georganiseerde races nog een mooie aanvulling om op andere dagen lekker te trainen: de "30 Mijls van Scheveningen". In samenwerking met de 75 & 30 Mijls wedstrijd/pretatietochten hebben we ook voor Scheveningen een mooie baan uitgelegd van 30 Mijl. Meer info via: https://30mijls.olgc.nl/wedstrijdinformatie/banen-boeienbestand#h.c09kn8tskkxm

 

 

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

 

 

erik-winning-tactics-banner

Dit IJspegelseizoen zal Nederlandse meest allround wedstrijdzeiler Erik van Vuuren ons wederom meenemen om één nog betere zeiler (m/v) te worden. Interactie, het elkaar op een gezellige wijze challenge en alles doorspekt met een enorme ervaring en voorzien van actuele foto’s en filmpjes zal Van Vuuren, nadat we twee nachtjes hebben overdacht hoe goed het ging én wat er nog net beter kan ons blijven verrassen: “on route naar nog betere zeilprestaties!”.

De Winnings Tactics vangen aan met een grondige analyse van de wedstrijden die op zondag zijn gezeild. Jullie eigen input en vragen, mogelijk al vooraf via e-mail aan: tcatnoc.[antispam].@vanvuurensailing.com  wordt zeker gewaardeerd.


Supporters IJspegelTrophy

 LogoClubracer

310372 205824986152300 1778292253 n

LogoZeilRaceRally

LogoRORC


Sponsoren van de IJspegelTrophy

 MovingIntelligence

 

 MeeuwisseLogo