Welkom bij de IJspegelTrophy, het wedstrijddeel van de IJspegel Academy

Op 25 oktober start de IJspegel serie 2020/21. Beproefd recept met 12 race dagen op stromend water voor de mooie kust van Scheveningen.

Vanwege Corona hebben we besloten om de volgende aanpassingen te doen vanaf het moment dat we weer mogen gaan varen:

  1. In plaats van een inschrijfgeld voor de gehele serie zullen we een inschrijfgeld per wedstrijddag hanteren van €30.
  2. Je meldt voorafgaand aan de wedstrijddag of je die dag wel of niet zal meevaren en je ontvangt een betaalverzoek van ons voor die €30.
  3. De regeling voor het liggeld van schepen die geen vaste ligplaats hebben is ongewijzigd. Je kunt op basis van je inschrijving bij de IJspegels dus voor €250 in Scheveningen liggen in de passantenkom of voor €350 in een box indien die beschikbaar is.

Voor de liefhebbers hebben we een mooi alternatief om toch lekker, Corona-proof, bezig te zijn met onze mooie sport: de "30 Mijls van Scheveningen". In samenwerking met de 75 & 30 Mijls wedstrijd/pretatietochten hebben we ook voor Scheveningen een mooie baan uitgelegd van 30 Mijl. Meer info via: https://30mijls.olgc.nl/wedstrijdinformatie/banen-boeienbestand#h.c09kn8tskkxm

Data IJspegelTrophy

25 oktober

8 en 22 november

6 december

reservedag?

20 december AlbatrosCup

24 januari

7 en 21 februari

7 maart

20 en 21 maart Atoom Cup

28 maart Baggercup

ijspegeltrophy-2020

Winning Tactics

Dit IJspegelseizoen zal Nederlandse meest allround wedstrijdzeiler Erik van Vuuren ons wederom meenemen om één nog betere zeiler (m/v) te worden. Interactie, het elkaar op een gezellige wijze challenge en alles doorspekt met een enorme ervaring en voorzien van actuele foto’s en filmpjes zal Van Vuuren, nadat we twee nachtjes hebben overdacht hoe goed het ging én wat er nog net beter kan ons blijven verrassen: “on route naar nog betere zeilprestaties!”.

De Winnings Tactics vangen aan met een grondige analyse van de wedstrijden die op zondag zijn gezeild. Jullie eigen input en vragen, mogelijk al vooraf via e-mail aan: tcatnoc.[antispam].@vanvuurensailing.com  wordt zeker gewaardeerd.

erik-winning-tactics-banner
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Supporters IJspegelTrophy

 LogoClubracer

310372 205824986152300 1778292253 n

 LogoSH

LogoZeilRaceRally

LogoRORC


Sponsoren van de IJspegelTrophy

LogoNorth

 MovingIntelligence

VanVuuren400

 MeeuwisseLogo

 

 Quantum2015

 Vrolijk360

 Yibbs def groen grijs