ZRR

Inschrijving Scheveningen Zeilrace & Rally 2017

Welkom bij de inschrijving voor de Scheveningen Zeilrace & Rally. Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven voor dit prachtige evenement. Kijk voor meer informatie op www.zeilrace-rally.nl.

Ben je een bemanningslid op één van de deelnemende schepen, schrijf je dan hier in: Inschrijving bemanningslid

Gegevens eigenaar

Gegevens schipper (indien niet de eigenaar)

Telefoon aan boord

Gegevens schip

Hierbij verklaar ik eigenaar en/of schipper, mede namens de bemanning dat de ingeschreven boot en bemanning voldoen aan de eisen met betrekking tot voorbereiding, uitrusting, verzekering, regels en voorschriften zoals gesteld in de Notice of Race.

Uw inschrijving is een feit zodra uw inschrijfgeld is ontvangen op bankrekening NL54RABO0373582943 ten name van Stichting Zeilrace & Rally onder vermelding van “inschrijving Scheveningen Zeilrace & Rally 2017” uw Scheepsnaam en de naam van de schipper/verantwoordelijke persoon aan boord.

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 295,- voor deelnemende particuliere schepen. Dit bedrag is inclusief BTW.

Voor bedrijfsdeelnemers bedraagt het inschrijfgeld EUR 907,50 (inschrijfgeld EUR 750 plus EUR 157,50 BTW). Deelnemende bedrijven ontvangen een BTW-nota op het bedrijfsadres.

Aanpassingen van uw gegevens, namen, belangrijke telefoonnummers, wedstrijdratings etcetera, kunt u na uw inschrijving aan ons doorgeven via een email aan sirassimmocdjirtsdew.[antispam].@zeilrace-rally.nl.

Kijk voor meer informatie op www.zeilrace-rally.nl. en volg Scheveningen Zeilrace & Rally op Facebook: Zeilrace & Rally

Beveiligingscode Beveiligingscode


Sponsors Jachtclub Scheveningen

Jachtclub Scheveningen is aangesloten bij: