Het team

De Zoute Optimist bestaat uit een zeer gemotiveerd en enthousiast team die iedereen graag verwelkomt met een lach.

Iedere dag staat 'de Wal' klaar om te zorgen dat je ontvangen wordt en dat je de juiste wetsuit en zwemvest krijgt. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je pauze hebt met een koekje en limonade. Ook houdt de Wal in de gaten wanneer er grote schepen rondom Scheveningen varen waar we naar kunnen zwaaien van een afstandje en helpen zij je met al je vragen.

Daarnaast is er een zeer gemotiveerd team aan 'Instructeurs' beschikbaar. Overal komen trainers vandaan en dat maakt de ZOP een sterk en ervaren team. De trainers delen namelijk hun zeil- en instructiekennis met elkaar en daardoor weten al onze trainers ontelbaar veel manieren om iets uit te leggen. Wanneer je iets dus nog niet volledig begrijpt, geen probleem, want dan leggen we het gewoon op een andere manier uit! Er zijn hoofdtrainers die opgeleid zijn en precies weten hoe ze jou op een veilige en plezierige manier leren zeilen. Ook zal je hulptrainers tegen komen die meelopen met de hoofdtrainers. Zij worden opgeleid om uiteindelijk zelfstandig les te geven, maar hebben al een heel hoog eigen zeilniveau. Wanneer je vragen hebt, kan je die dus ook zeker aan de hulptrainers stellen. Om te zorgen dat alles veilig verloopt en de kwaliteit van het lesgeven op hoog niveau blijft is er ook een zeilcoach die alles coördineert op het water en de trainers begeleid.

Naast de trainers zijn er ook 'Rescue’ers'. Zij zijn in het bezit van minimaal Vaarbewijs 1 en besturen de motorboten. Zij zorgen ervoor dat alle cursisten bij hun instructeur in de buurt blijven varen en ook zorgen zij ervoor dat de boeien goed liggen zodat alles veilig verloopt.

afbeelding1

Ben jij ook enthousiast en wil jij ons team versterken? Stuur dan een mail naar ofni.[antispam].@dezouteoptimist.nl.


Sponsoren van de Zoute Optimist