webbannernkk

NK Kleinbootvissen 21 april

Het kampioenschap georganiseerd door Jachtclub Scheveningen wordt, onder auspiciën van de NFB, dit jaar gehouden op 21 april (met uitsteldata 28 april en 5 mei).

De deelnemers van vele zeevis-verenigingen uit Zeeland en Noord- en Zuid-Holland dingen mee naar de vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld door een groot aantal sponsoren.
Het visgebied ligt in het zicht van de boulevard, wandelpier en Kurhaus en het spektakel zal dus goed te volgen zijn.

Dit jaar is het georganiseerd in een periode waarin er doorgaans veel vis onder de kant zit en we gaan ervan uit, dat als de weergoden ons gunstig zijn gezind we weer een mooi evenement kunnen organiseren waarbij iedereen een goed visje kan vangen.

 

De wedstrijd begint ’s morgens vroeg, na het uitvaren wordt het startsein om 9:00 uur gegeven, waarna de schepen voor anker gaan een door hen gekozen plek in het visgebied. Er wordt gevist op alle niet beschermde soorten, waarbij voor elke soort een minimumlengte geldt.

Om 14:00 uur wordt het eindsignaal gegeven, waarna de schepen hun vis op een steiger afgeven waarna deze gewogen gaat worden voor het officiële klassement.

De feestelijke prijsuitreiking begint om 16:00 uur bij ’t Spuigat, het clubhuis van Jachtclub Scheveningen en is voor iedereen toegankelijk.

Ook zouden we het leuk vinden als zeilboten zouden meedoen in deze wedstrijd want uiteindelijk is het een wedstrijd georganiseerd door onze vereniging en eenieder die zich opgeeft kan meedoen bij dit leuke festijn.

Nieuws

NK Kleinbootvissen 21 April

Datum: 09 maart 2018  -  Categorie: NK Bootvissen
Het NK Kleinbootvissen in Scheveningen op 21 april 2018 Het kampioenschap georganiseerd door Jachtclub Scheveningen wordt, onder auspiciën van de NFB, dit jaar gehouden op 21 april (met uitsteldata 28 april en 5 mei). De deelnemers van vele zeevis-verenigingen uit Zeeland en Noord- en Zuid-Holland dingen mee naar de vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld door een groot aantal sponsoren. Het visgebied ligt in het zicht van de boulevard, wandelpier en Kurhaus en het spektakel zal dus...

Sponsoren van het Nederlands Kampioenschap Kleinbootvissen