banner-clubhuis 3

Nieuwsbericht

Terug naar vorige pagina

Sanitair Havenkantoor weer open

Geplaatst op 15-06-2020  -  Categorie: Algemeen

Jachthaven open voor passanten.

Sanitair: Toiletten en Douches weer open.

De Jachthaven is open voor bezoekende jachten. Wilt u er rekening mee houden dat er gestapeld wordt in het jachthavengedeelte voor bezoekers.

U wordt verzocht uw liggeld te betalen met de Blue Waterapp.

bluewaterapp

Te vinden in de App Store of in Googleplay Store Na betaling van het liggeld via de Blue Waterapp ontvangt u een code die toegang geeft tot de jachthaven en het sanitair.

Ingaande heden mag er weer gebruik gemaakt worden van de toiletten en de douches in het Havenkantoor.
Wij verzoeken u vriendelijk om zowel voor als na het toilet- en douchegebruik uw handen te desinfecteren. In beide toiletruimtes zijn desinfectiedispensers geplaatst waarmee u uw handen kunt ontsmetten.
Houdt op de haven en ook in de sanitaire ruimtes de 1,5 meter afstand in acht. Wacht bij drukte in de sanitaire ruimtes even in de hal van het Havenkantoor of daarbuiten. 

Marina open for visitors

The Marina is open for visiting yachts. Showers and toilets are open again. Yachts are to be moored side by side in the visitorsarea.

You can pay your berthfee by the Blue Waterapp. bluewaterapp

Instructions can be found around the visitorsarea and around the gangway. 

When using the toilets and showers please desinfect your hands before and after using the facilities. Desinfectionliquid is available in the sanitary rooms. Please keep 1.5 meter distance to each other.