Aanvraag ligplaats finish Volvo Ocean Race 2018

Persoonsgegevens

Gegevens schip

Check regelmatig deze website en de Finsh Volvo Ocean Race http://volvooceanracedenhaag.nl/ voor verdere ontwikkelingen en nieuws.

Na verzending ontvangt u een kopie van dit aanvraagformulier op uw email adres.

* verplicht veld

Beveiligings code Beveiligings code

In Juni 2018 zal Scheveningen de finishplaats zijn van de Volvo Ocean Race.
De organisatie van de Volvo Ocean Race is niet in handen van Jachtclub Scheveningen. De Jachtclub hoopt in die periode weer voor geïnteresseerden een ligplaats in haar jachthaven te kunnen bieden.


Over het al dan niet beschikbaar zijn van ligplaatsen, de voorwaarden en de kosten daarvan kunnen wij naar verwachting pas begin 2018 duidelijkheid verschaffen.


U kunt het onderstaande formulier invullen om aan te geven dat u interesse heeft in een ligplaats tijdens de Volvo Ocean Race Finish. Op het moment dat er duidelijkheid is over de ligplaatssituatie tijdens de Volvo Ocean Race zullen wij u benaderen om uw aanvraag definitief te maken.
Wij zullen dan € 50,00 administratiekosten in rekening brengen.

Aanvragen voor ligplaatsen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. De Jachtclub zal alleen de aanvragen voor een ligplaats registreren.


De planning voor het evenement door de Volvo organisatie en de jachtclub zal niet bekend zijn voor begin 2018, het heeft voor die tijd geen zin om met betrekking tot de VOR 2018 met de Jachtclub te corresponderen. Nadere berichten volgen t.z.t. op de website van Jachtclub Scheveningen en van Volvo Ocean Race Den Haag: Website Finish VOR Den Haag

10404151 489424041222521 5392751095247912065 n


Sponsoren van Jachtclub Scheveningen