Oktoberrace15

Nieuws

Noordzee Club bestaat 70 jaar! 1 en 2 Oktober, Scheveningen: Oktoberraces en Lustrumborrel.

Oktoberraces1

We kennen de Oktoberraces als een geweldige wedstrijd die het wedstrijdseizoen om de Verbondsbezem afsluit. Zeilvereniging Westergo heeft deze wedstrijd tot en met editie 2015 met succeskunnen en willen organiseren. Op 1 & 2 oktober 2016 zal een éénmalige speciale Oktoberrace editie plaatsvinden in Scheveningen georganiseerd door het geoliede team van Jachtclub Scheveningen.   

Een speciale lustrum editie? Jazeker, want sinds 1946 (!) is de Noordzee Club de klassenorganisatie voor gemeten jachten. Al 70 jaar actief om het spel van de gemeten klasse alsmaar beter en eerlijker te krijgen. Dat moet uiteraard gevierd worden vanaf een centrale locatie aan de Noordzee. 

Schrijf alvast in de agenda’s: op zaterdagavond 1 oktober, na de eerste mooie dag op zee, wordt een Lustrumborrel georganiseerd voor alle deelnemers aan de Oktoberraces, leden van de Noordzee Club en iedereen die hier graag een mooi zeilersfeest van wil maken. 

Vanaf 2017 worden de Oktoberraces georganiseerd door de Holland Regatta Club vanuit Medemblik.

Eredivisie Zeilen en Clubavonden

Datum: 22 juli 2017  -  Categorie: IJspegel
Eredivisie zeilen op 28, 29 en 30 juli. Aanstaande vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli is het zo ver: De Eredivisie Zeilen komt naar ons Scheveningen. Samen met de clubleden en ons JCS team willen we er een mooi event van maken, om zo te laten te zien dat dit toch echte mooiste vereniging van Nederland is! Het evenement vindt plaats ten zuiden van de Zuiderpier en zal van daar uit ook redelijk te volgen zijn.Leuker is het natuurlijk om nog dichterbij vanaf je eigen schip de wedstrijde...

Eredivisie zeilen van start

Datum: 11 mei 2017  -  Categorie: IJspegel
Den Haag staat bekend als dé zeezeilstad van Nederland. De prachtige Scheveningse haven is een thuis voor menig zeiler. Niet veel onbekends voor zover. Wat nog niet zo bekend is, is dat Den Haag een eigen zeilteam heeft dat mee doet aan de Eredivisie Zeilen én de Champions League. Ook hier doet Den Haag op het hoogste niveau mee. En voor de verandering is het zeilen nog goed te volgen ook!Uitkomend voor Jachtclub Scheveningen wordt er door een zeilteam de eer van Den Haag verded...

Sponsoren van de Oktoberraces